**Politica de Confidențialitate pentru Al Khalifa**

1. **Introducere**

– Această politică de confidențialitate se aplică pentru toți utilizatorii site-ului Al Khalifa și explică modul în care colectăm, folosim și protejăm informațiile dvs. personale.

2. **Colectarea datelor personale**

– Putem colecta, stoca și folosi următoarele tipuri de date personale:

– Informații despre calculatorul dvs., vizite și utilizare a acestui site web (inclusiv adresa IP, locația geografică, tipul de browser, sursa de referință, durata vizitei și numărul de vizualizări ale paginii).

– Informații pe care ni le furnizați pentru a vă înregistra pe site-ul nostru.

– Orice alte informații pe care alegeți să ni le trimiteți.

3. **Utilizarea datelor personale**

– Datele personale trimise vor fi folosite în scopurile specificate în această politică. Putem folosi informațiile dvs. pentru a:

– Administra site-ul.

– Îmbunătăți experiența dvs. de navigare personalizând site-ul.

– Trimite comunicări comerciale.

4. **Securitatea datelor dvs. personale**

– Vom lua măsuri tehnice și organizatorice rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea abuzivă sau alterarea informațiilor dvs. personale.

5. **Actualizări**

– Putem actualiza această politică de confidențialitate din când în când, prin publicarea unei noi versiuni pe site-ul nostru.

6. **Drepturile dvs.**

– Puteți solicita furnizarea de orice informație personală pe care o deținem despre dvs. Înainte de a vă furniza aceste informații, este posibil să vă solicităm să furnizați dovezi ale identității dvs.

7. **Site-uri terțe**

– Site-ul poate conține legături către alte site-uri. Nu suntem responsabili pentru politicile de confidențialitate sau practicile altor site-uri.