**Termeni și Condiții pentru A Khalifa**

 

1. **Introducere**

   – Acești termeni și condiții reglementează utilizarea website-ului Al Khalifa. Prin accesarea acestui site, confirmați că înțelegeți și sunteți de acord să respectați termenii și condițiile prezentate aici.

 

2. **Drepturi de autor și licență**

   – Toate conținuturile prezente pe Al Khalifa sunt proprietatea companiei și sunt protejate de legile drepturilor de autor. Vă este permis să vizualizați, descărcați pentru caching și să imprimați pagini, subiect la restricțiile menționate mai jos și altundeva în acești termeni și condiții.

   – Nu aveți voie:

     – să republicați materiale de pe acest site;

     – să vândeți, să închiriați sau să sublicențiați materiale de pe site;

     – să reproduceți sau copiați materiale de pe site pentru scopuri comerciale.

 

3. **Limitarea răspunderii**

   – Informațiile de pe acest site sunt furnizate „așa cum sunt”, fără garanții de niciun fel. Nu garantăm exactitatea, integritatea sau corectitudinea informațiilor prezentate.

   – Al Khalifa, angajații, agenții și afiliații nu vor fi răspunzători pentru pierderi sau daune de orice fel (inclusiv, fără limitare, pentru daune indirecte, consecvente, sau daune de orice fel) rezultând din utilizarea acestui site.

 

4. **Legea și jurisdicția**

   – Acești termeni și condiții vor fi guvernați de legile României și orice dispută legată de acești termeni și condiții va fi subiect al jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

 

5. **Modificări**

   – Al Khalifa își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, iar modificările vor fi efective imediat ce sunt postate pe site.

 

6. **Înregistrare și conturi**

   – Utilizatorii pot fi solicitați să creeze un cont pentru a accesa unele funcționalități ale site-ului. Este responsabilitatea utilizatorului să păstreze confidențialitatea informațiilor de autentificare.

 

7. **Încetarea utilizării**

   – Al Khalifa își rezervă dreptul de a suspenda sau înceta accesul utilizatorilor la site fără notificare în cazul în care aceștia încalcă acești termeni și condiții sau dacă suspectăm un comportament fraudulos.

 

8. **Legături externe**

   – Site-ul poate conține legături către alte site-uri. Al Khaliafa nu este responsabil pentru conținutul sau politicile acestor site-uri externe.