Termeni și condiții pentru website-ul https://alkhalifa.ro/:

1. Utilizarea site-ului: Accesul și utilizarea site-ului https://alkhalifa.ro/ este supusă acestor termeni și condiții. Utilizatorii trebuie să respecte toate legile și reglementările aplicabile și să nu utilizeze site-ul în scopuri ilegale sau pentru a crea, afișa sau distribui conținut ofensator, obscen sau amenințător.

2. Informațiile de pe site: Informațiile și conținutul afișate pe site-ul https://alkhalifa.ro/ sunt furnizate cu scopul de a furniza utilizatorilor informații despre produsele și serviciile oferite de Shaorma Qartier. Toate informațiile afișate sunt actualizate și precise la data publicării, dar pot fi modificate sau actualizate în orice moment fără notificare prealabilă.

3. Drepturile de autor: Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală ale materialelor sau conținutului afișat pe site-ul https://alkhalifa.ro/ sunt protejate de drepturile de autor și alte legi și tratate internaționale. Utilizatorii nu au dreptul să copieze, reproducă, distribuie, afișeze sau să utilizeze materialul fără permisiunea expresă a Shaorma Qartier.

4. Politica de confidențialitate: Shaorma Qartier respectă confidențialitatea datelor personale ale utilizatorilor săi și se angajează să le protejeze conform legii. Datele personale ale utilizatorilor nu vor fi dezvăluite către terți fără acordul utilizatorilor sau în absența unei cerințe legale.

5. Comenzile: Comenzile plasate prin intermediul site-ului https://alkhalifa.ro/ sunt supuse disponibilității produselor și pot fi anulate sau modificate de către restaurant în cazul în care produsul comandat nu este disponibil sau nu poate fi livrat în condiții optime.

6. Plățile: Plata comenzilor se poate face prin metodele acceptate de Shaorma Qartier, inclusiv cash, card bancar sau alte metode de plată. Shaorma Qartier se angajează să păstreze informațiile de plată ale utilizatorilor în siguranță și să protejeze confidențialitatea acestora.

7. Livrarea: Livrarea comenzilor se face conform termenilor și condițiilor specificate pe site-ul https://alkhalifa.ro/. Shaorma Qartier nu poate fi făcut responsabil pentru eventualele întârzieri sau pierderi de produse în timpul livrării.

8. Responsabilitatea utilizatorilor: Utilizatorii site-ului https://alkhalifa.ro/ sunt responsabili pentru acțiunile lor și trebuie să respecte regulile de igienă, să aibă un comportament adecvat și să nu deranjeze alți utilizatori.

9.

. Modificări ale termenilor și condițiilor: Shaorma Qartier își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii site-ului https://alkhalifa.ro/ sunt responsabili de a verifica periodic termenii și condițiile actualizate.

10. Link-uri către site-uri terțe: Site-ul https://alkhalifa.ro/ poate conține link-uri către site-uri terțe, care nu sunt controlate sau deținute de Shaorma Qartier. Shaorma Qartier nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul sau politicile de confidențialitate ale acestor site-uri terțe și utilizarea acestora se face pe propriul risc al utilizatorilor.

11. Limitarea responsabilității: În măsura permisă de lege, Shaorma Qartier nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele prejudicii sau pierderi, directe sau indirecte, rezultate din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza site-ul https://alkhalifa.ro/ sau din informațiile și conținutul afișat pe site.

12. Legislație aplicabilă: Acești termeni și condiții sunt guvernate de legislația în vigoare din România și toate disputele sau neînțelegerile legate de acești termeni și condiții vor fi supuse jurisdicției instanțelor competente din România.

Prin utilizarea site-ului https://alkhalifa.ro/, utilizatorii sunt de acord să respecte acești termeni și condiții și să se conformeze legilor și reglementărilor aplicabile. Utilizatorii sunt responsabili pentru acțiunile lor pe site și trebuie să respecte regulile de igienă, să aibă un comportament adecvat și să nu deranjeze alți utilizatori sau angajați ai Shaorma Qartier.