about

Despre Noi

despre noi

Bine ați venit la Shaorma Qartier

         Înființată cu o pasiune pentru shaorma autentică și savuroasă, Shaorma Qartier este locul unde puteți descoperi cele mai bune shaorme din orașul tău.

       Fie că preferați opțiuni tradiționale sau moderne, suntem aici pentru a satisface gusturile și preferințele dumneavoastră cu o varietate de opțiuni delicioase și inovatoare.

 

present-1.png
Gust autentic modern

Shaormă autentică, preparată cu ingrediente moderne și tehnologie avansată.

download-box-1.png
Comoditate rapiditate economie

Comandă rapidă și ușoară, direct de pe website-ul nostru.

ribbon-2.png
Opțiuni diverse pentru toți

Variație de arome și gusturi, pentru a descoperi noi experiențe culinare.

History

Shaorma Qartier History

        Fondat în 2022 de către un tânăr entuziast, Shaorma Qartier a devenit rapid o destinație preferată pentru iubitorii de shaorma autentică și delicioasă.

     De la ingrediente proaspete la tehnici tradiționale de preparare, Shaorma Qartier continuă să fie un fast-food recunoscut pentru calitatea produselor sale și serviciul excelent oferit clienților.

 

2010-2021

Între anii 2010-2021, fondatorul Shaorma Qartier a călătorit prin mai multe țări, inclusiv Turcia, Grecia și Liban, pentru a învăța secretele gustului autentic al shaormelor și pentru a căuta inspirație pentru propria sa afacere. Cu multă muncă și perseverență, fondatorul a strâns suficienți bani pentru a deschide propriul său local de shaorma, cu o abordare inovatoare și un accent puternic pe ingrediente proaspete și de calitate.

2022

În 2022, fondatorul Shaorma Qartier a reușit să își realizeze visul de a deschide propriul său local de shaorma. Cu o abordare inovatoare și o pasiune puternică pentru shaormele autentice, fondatorul a creat o destinație populară și apreciată de mulți clienți loiali.

2023

Echipa Shaorma Qartier este pregătită să cucerească lumea în 2023! Cu o echipă fantastică și o vastă experiență în industria shaormelor, suntem hotărâți să aducem gustul autentic al shaormelor noastre în întreaga lume. Vă invităm să ne urmăriți în călătoria noastră de a impresiona și a satisface gusturile exigente ale clienților din întreaga lume!
Vizitați-ne sau comandați online și savurați gustul autentic și delicios al shaormelor noastre!
SERVICii

Beneficiile noastre:

Comandă online și livrare la domiciliu

Clienții pot comanda produsele preferate direct de pe website-ul nostru și le vom livra la ușa lor, astfel încât să se poată bucura de o experiență culinară autentică și convenabilă, în confortul propriei case.

Oferte personalizate pentru petreceri

Oferim meniuri personalizate pentru evenimente speciale, cum ar fi petreceri de birou, serate i și aniversări. Meniurile sunt adaptate gusturilor și preferințelor clienților noștri și includ o varietate de opțiuni, cum ar fi shaorma, kebab, gustări, salate și băuturi.

Shaorme personalizate:

Oferim opțiunea de a-ți personaliza shaorma, astfel încât să includă ingredientele și cantitățile preferate. Aceasta este o opțiune excelentă pentru clienții care își doresc o shaorma adaptată gusturilor lor unice.
Professional Team

Meet Our Team

Lorem orci elementum dictum viverra sed lobortis vitae purus Vitae eget cursus dictum ac tellus faucibus Porta aliquet
team1.jpg

Henry Mason

Founder RoadPedal
team2.jpg

Steven Snow

CEO RoadPedal
team3.jpg

Alisha Morris

CTO RoadPedal